ΑΠΟΣΥΡΣΗ CITROËN

ΑΠΟΣΥΡΣΗ CITROËN

Η CITROËN ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!


Η Citroën για μία ακόμη φορά πρωτοπορεί, ανατρέπει τα καθιερωμένα και παρουσιάζει μία ξεχωριστή ενέργεια!

Ως μια μάρκα που τολμά και καινοτομεί, που είναι κοντά στους ανθρώπους και την κοινωνία, δημιουργήσαμε ένα μοναδικό πρόγραμμα ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να πουλήσετε ή να αποσύρετε το παλιό σας αυτοκίνητο οποιασδήποτε αξίας. Ειδικά μάλιστα για τα τελευταία, αναλαμβάνουμε την διαδικασία απόσυρσης και οριστικής διαγραφής.

Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να επιλέξετε μέσα από την πλήρη γκάμα μοντέλων μας, το δικό σας, ολοκαίνουργιο Citroën με σύντομο χρόνο παράδοσης, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μεγαλύτερη αξία στο παλιό σας αυτοκίνητο!

Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της Citroën με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και τα Plug-in Hybrid!

Στο πρόγραμμα ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ συμμετέχουν τα δημοφιλή SUV της Citroën, το C3 Aircross και το Νέο C5 Aircross, αλλά και το best seller της, το C3. Όλα τα μοντέλα της Citroën συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022, οπότε είναι μία μοναδική ευκαιρία να επιλέξετε το δικό σας ολοκαίνουργιο Citroën!

Επικοινωνίστε μαζί μας στο 2810 253000 και ενημερωθείτε για το πρόγραμμα απόσυρσης Citroen ! 

Διεύθυνση : Ανδρέα Παπανδρέου 19, Ηράκλειο, Κρήτη, Τ.Κ. 713 03 | Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2810 253000 | Email : info@veneris-citroen.gr

Copyright 2024 Citroen Veneris S.A. | All Rights Reserved. | Developed by netmechanics