Κλείστε ένα Test Drive

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την πλήρη γκάμα Test Drive αυτοκίνητων που παρέχει η CITROEN της ΕΜΜ ΒΕΝΕΡΗΣ ΑΕ  πριν την τελική σας απόφαση. Οδηγήστε προσεκτικά αλλά συγχρόνως βάλτε το αυτοκίνητο "σε δοκιμασία". Δείτε το πως συμπεριφέρεται σε ανηφόρες, ανώμαλες επιφάνειες, δύσκολες στροφές. Δοκιμάστε την επιτάχυνση και τα φρένα και εάν είναι δυνατόν οδηγήστε σε αυτοκινητόδρομο όπου μπορείτε να αναπτύξετε μεγαλύτερες ταχύτητες.

Χρησιμοποιήστε τον κλιματισμό, το στερεοφωνικό και γενικά διαπιστώστε πόσο εύκολος είναι ο χειρισμός τους την ώρα που οδηγείτε. Επίσης, ελέγξτε την ορατότητα και το επίπεδο θορύβου στην καμπίνα επιβατών. Όταν έχετε λάβει υπόψη σας όλα τα παραπάνω, θα είστε προετοιμασμένοι ώστε η αναζήτηση του μελλοντικού σας αυτοκινήτου να είναι ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό ταξίδι. Ο συνοδός-πωλητής είναι στη διάθεσή σας και το μόνο που χρειάζεται είναι να τον εκμεταλλευτείτε. Συμπληρώστε τα πεδία που ακολουθούν και αυτή η εμπειρία σας θα είναι ο καλύτερος σύμβουλός σας.

 

Citroen Veneris S.A.

Ανδρέα Παπανδρέου 19

Ηράκλειο, 713 03

Τηλ: 2810 253000

Email: info@veneris-citroen.gr

* Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

Διεύθυνση : Ανδρέα Παπανδρέου 19, Ηράκλειο, Κρήτη, Τ.Κ. 713 03 | Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2810 253000 | Email : info@veneris-citroen.gr

Copyright 2024 Citroen Veneris S.A. | All Rights Reserved. | Developed by netmechanics