ΝΕΟ Ë-C4 – 100% ËLECTRIC & C4

ΝΕΟ Ë-C4 – 100% ËLECTRIC & C4

Η Citroën συνεχίζει τον εξηλεκτρισμό της το 2020 και ανοίγει το δρόμο για την αναβίωση της κατηγορίας, αποκαλύπτοντας τις πρώτες φωτογραφίες του νέου ë-C4 - 100% ëlectric και του νέου C4.

Ένα αυτοκίνητο νέας γενιάς που ενσωματώνει τα πρότυπα της compact κατηγορίας και προσθέτει την ταυτότητα της Citroën με:

– Επιλογή ενέργειας: το 2020, «Citroën goes Ëlectric for all». Το νέο ë-C4 – 100% ëlectric είναι το πέμπτο κατα σειρά διαθέσιμο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο, μετά τα C5 Aircross SUV Hybrid, Ami, ë-Jumpy και ë-SpaceTourer. Εκτός από αυτήν την 100% ηλεκτρική έκδοση, το νέο C4 διατίθεται με κινητήρα βενζίνης ή πετρελαίου, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ανάγκες του πελάτη.
– Η δύναμη της ιδέας: μια αεροδυναμική σιλουέτα, που συνδυάζει διαφορετικές φιλοσοφίες σχεδίασης και σηματοδοτεί την εξέλιξη της σχεδιαστικής ταυτότητας της Citroën. Ξεχωρίζει με τη δυναμική και τη μυώδη σχεδίασή του και την επιβλητική του παρουσία, με υπερυψωμένο και συμπαγές αμάξωμα, έτοιμο για αποδράσεις, χάρη στους τροχούς μεγάλης διαμέτρου.
– Άνεση: όλα τα συστατικά του προγράμματος Citroën Advanced Comfort® για μια νέα εμπειρία άνεσης, όπως ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions®, Advanced Comfort καθίσματα, άνετους χώρους, χρήσιμες τεχνολογίες για να διευκολύνεται η καθημερινή ζωή των επιβατών και μια νέα καινοτομία για τον οδηγό και τον συνοδηγό. Ποιότητες που ενισχύονται από το ë-Comfort του Νέου ë-C4 – 100% ëlectric, για ένα άνετο ταξίδι.

Άξιοι κληρονόμοι μιας γενιάς αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένης της GS, η οποία γιορτάζει την 50ή επέτειό της, το νέο ë-C4 – 100% ëlectric και το νέο C4 θα παρουσιαστούν στις 30 Ιουνίου και θα λανσαριστούν στα τέλη του έτους.

Διεύθυνση : Ανδρέα Παπανδρέου 19, Ηράκλειο, Κρήτη, Τ.Κ. 713 03 | Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2810 253000 | Email : info@veneris-citroen.gr

Copyright 2024 Citroen Veneris S.A. | All Rights Reserved. | Developed by netmechanics